Afdrukken  

White Papers

Als een wereldwijde leider in vaardigheidstrainingen voor professionals en organisaties heeft Dale Carnegie whitepapers (witboeken) ontwikkelt. Deze witboeken verkennen zakelijke kwesties die belangrijk zijn voor het succes van organisaties. Hieronder een aantal witboeken op het gebied van medewerkersbetrokkenheid, talent management en succession planning.

 

PDF_IconMedewerkersbetrokkenheid 

Wat is medewerkersbetrokkenheid, en waarom is het zo belangrijk voor organisaties? Wat is hierover onderzocht en wat zijn de resultaten? Hoe moeten organisaties medewerkersbetrokkenheid stimuleren? Hoe gaan organisaties vanuit individuele betrokkenheid naar cohesieve bedrijfscultuur waarin medewerkers zich volop betrokken voelen? De Dale Carnegie witboek Medewerkersbetrokkenheid richt zich op deze belangrijke vragen

PDF_IconTalent Management

Hoe vaak hebben we horen zeggen: ' Het "menselijk kapitaal" is onmisbaar voor succes binnen onze organisatie' ? Talent management geeft inhoud aan deze zin. Sterker nog, velen zijn van mening dat HR afdelingen worden vervangen door Talent Management afdelingen in de nabije toekomst. Lees er meer over in Dale Carnegie's Talent Management witboek.

PDF_IconSuccession Planning

De meeste managers weten dat getalenteerde mensen moeilijk te vinden zijn. Wanneer managers houdige werknemers proberen te vervangen met gekwalificeerde werknemers buiten het bedrijf, ontdekken ze dat het meer tijd en kosten met zich meebrengt dan verwacht. Opvolgingsplanning gaat over het vullen van de organisatie's talent pijplijn en het opbouwen van krachtige interne talent management. Het gaat om het gebruik van talent dat de organisatie reeds beschikt door het ontwikkelen naar volle potentie.

 whtpr_pg
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com