Afdrukken  

Het proces

Het iMap-proces richt zich op de kern van uw organisatiebehoeften en ontwikkelt oplossingen op maat, op basis van de methoden van Dale Carnegie Training. De oplossing kan betrekking hebben op meerdere locaties, landen, (zakelijke) culturen en talen, evenals op uiteenlopende bedrijfsbehoeften. Om klanten op uiteenlopende gebieden te kunnen ondersteunen, maakt Dale Carnegie gebruik van een advies-proces, iMap genaamd. De iMap-benadering schets een routekaart die u brengt waar u heen wilt. Wij volgen hierbij het volgende 5-stappenplan:
 
 

iMap_transparent1. INTENTIE

De strategische visie van uw organisatie – de beoogde situatie (“Should be”) ten opzichte van de bestaande situatie (“As is”).
 
 

2. INQUIRE (Onderzoek)

Een gesprek met u, om inzicht te krijgen in waar het bedrijf zich nu bevindt, waar u zou willen zijn en wat er moet veranderen om daar te komen.
 
 

3. INVOLVEREN

Assessments, enquêtes en een unieke Business Improvement Discussion om het grondplan voor de visie vast te stellen en te bepalen welke hiaten in de competenties moeten worden gedicht en welke houdingen verandering ondermijnen.
 
 

4. INNOVATIE

Interventies ontwerpen die uw strategische doelstellingen ondersteunen, meetbare resultaten opleveren, direct de competenties in kaart brengen die nodig zijn voor het bereiken van de doelstellingen, competentieontwikkeling combineren met een houdingsverandering en emotionele intelligentie stroomlijnen met ondernemingsinitiatieven.
 
 

5. IMPACT

Een duurzame gedragsverandering en emotionele en intellectuele betrokkenheid bij organisatiedoelstellingen tot stand brengen.
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com