Afdrukken  

Case Studies

Dale Carnegie Training werkt samen met bedrijven en organisaties in alle soorten en maten om aantoonbare bedrijfsresultaten te produceren

Bekijk hieronder de case studies

 
onderwerp:
Sector:
 
KKE Architects
KKE Architects is een gerenommeerde en succesvolle zelfstandige onderneming in Minneapolis. Ze staan op de 39e plaats op de lijst van Amerikaanse architectenbureaus met een jaaromzet van bijna $45 miljoen. KKE Architects heeft zes vestigingen in Amerika.
KKE Architects - KKE Architects (Industrie en Scheepvaart)
Boyes Turner
Dale Carnegie heeft me geholpen om ons bedrijf zover te krijgen als het nu is: erkend als een van de beste regionale advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk. We zijn de afgelopen vijf jaar erg snel gegroeid, van £ 4 miljoen tot meer dan £ 10 miljoen ...
Boyes Turner - Boyes Turner (Industrie en Scheepvaart)
HDR
In de afgelopen twee jaar groeiden we met respectievelijk 29 en 24 procent. Dit jaar zagen we de kans om weer een jaar van sterke groei neer te zetten. Zonder Dale Carnegie Training hadden we dit nooit bereikt.
HDR - HDR (Industrie en Scheepvaart)
Auto-Owners Insurance Company
"Wij willen dat onze medewerkers over zelfvertrouwen beschikken en het uitstralen dat ze alles aankunnen. Dale Carnegie Training is hierin onze partner."
Auto-Owners Insurance Company - Auto-Owners Insurance Company (Financieel en Verzekeringen)
Core Products
Dale Carnegie Training heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze bedrijfscultuur. Het heeft ons vooral geholpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en het heeft ons geholpen om onze cultuur intact te houden.
Core Products - Core Products (Productie)
 

Aandachtsgebieden

De vaardigheden die u gedurende het iMAP proces aanleert, zijn onderverdeeld in zes aandachtsgebieden. Voor meer informatie kunt u hieronder één van de gebieden selecteren.

Talent Management White Paper Talentmanagement
Download de Whitepaper

Succession Planning White Paper

Employee Engagement White Paper Betrokkenheid van medewerkers
Download de Whitepaper

 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com