Afdrukken  

Organisaties

Corporate oplossingen

Medewerkers motiveren en hun betrokkenheid vergroten. Welke ondernemer of manager droomt er niet van, gemotiveerde medewerkers die voor 100% betrokken zijn? Helaas is dit niet altijd de werkelijkheid, voor veel organisaties blijft het slechts een droom. Slecht gemotiveerde medewerkers die niet betrokken zijn kosten het Nederlands en Belgisch bedrijfsleven miljoenen euro's per jaar. Training en development blijft van essentieel belang.
 
Wij weten als geen ander hoe je "ik begrijp de doelstellingen van dit bedrijf" verandert in "ik geloof in de doelstellingen van dit bedrijf." Dankzij het iMap-proces kunnen wij samen met u werken aan een uniek stappenplan waarmee u het doel kunt bereiken dat u voor ogen heeft. Ontdek nu alles over iMap, of het nu gaat om een business training teambuilding, communicatietraining of een persoonlijke effectiviteit training.
 
Als wij via het iMap-proces binnen uw organisatie lacunes in vaardigheden ontdekken, creëren wij oplossingen op maat. Voor deze oplossingen putten wij uit de meer dan 150 modules van ons Competency Based Development System. 
 

Het iMap-proces

We werken volgens een proces waarmee uw organisatie out-of-the-box leert denken en methoden kan creëren om hart - én geest - van uw medewerkers te veroveren.
 
iMap_transparent
Het iMap-proces richt zich op de kern van uw organisatiebehoeften.
 
Het ontwikkelt oplossingen op maat op basis van de methoden van Dale Carnegie Training.
 
We werken volgens een proces dat uit vijf stappen bestaat, zie ook de afbeelding rechts. Ontdek alles over ons iMap-proces.
 

Competency Based Development System (CBDS) Module

Het Competency Based Development System bestaat uit unieke modulaire programma's gericht op onderwerpen die van belang zijn voor het succes van een organisatie. Het systeem is ontworpen om competenties binnen een organisatie te versterken en eventuele lacunes in prestaties onder handen te nemen. Tegelijkertijd biedt het deelnemers de mogelijkheid om het geleerde in hun eigen werkomgeving toe te passen.

Aandachtsgebieden

De vaardigheden die u gedurende het iMAP proces aanleert, zijn onderverdeeld in zes aandachtsgebieden. Voor meer informatie kunt u hieronder één van de gebieden selecteren.

Talent Management White Paper Talentmanagement
Download de Whitepaper

Succession Planning White Paper

Employee Engagement White Paper Betrokkenheid van medewerkers
Download de Whitepaper

 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com