Afdrukken  

Blijf de concurrentie voor met twee nieuwe releases van Dale Carnegie®

17 november, 2011 10:34
Presentation Effectiveness
 

WIN AAN CONCURRENTIEVOORDEEL MET TWEE NIEUWE PUBLICATIES VAN DALE CARNEGIE TRAINING®

THE 5 ESSENTIAL PEOPLE SKILLS:
How to Assert Yourself, Listen to Others, and Resolve Conflicts

LEADERSHIP MASTERY:
How to Challenge Yourself and Others to Greatness

Wanneer werknemers weer aan de slag gaan in de nasleep van een recessie - eentje die volgens een publicatie uit oktober 2009 van het Bureau of Labor Statistics de werkeloosheid in de afgelopen twee jaar heeft verdubbeld - moet iedereen, van werkzoekende tot corporate executive, proactief stappen ondernemen om zijn toekomst veilig te stellen.

In een wereld die steeds virtueler wordt, gaan vaardigheden in menselijke relaties verloren en daarmee ook leidinggevende capaciteiten. En toch zijn deze vaardigheden waardevoller en gewilder dan ooit tevoren. Een van de meest vertrouwde en meest verkochte merken in de zakelijke trainingsmarkt, Dale Carnegie Training® , komen twee onmisbare gidsen uit waarmee u het ultieme concurrentievoordeel binnenhaalt:

- The 5 Essential People Skills: How to Assert Yourself, Listen to Others, and Resolve Conflicts (Fireside; 17 November 2009;$14,99/paperback;1-4165-9548-1)

- Leadership Mastery: How to Challenge Yourself and Others to Greatness (Fireside; 17 November 2009; $14,99/paperback;1-4165-9540-X)

Al bijna 100 jaar is Dale Carnegie Training®, de internationale marktleider op het gebied van performance-based trainingen en oplossingen en heeft mensen op alle niveaus binnen het bedrijfsleven geholpen om het beste uit hun professionele leven te halen. Aan de basis van Carnegie's bewezen leiderschap- en sociale principes ligt een eenvoudige waarheid: de juiste assertiviteit op alle interacties is de meest effectieve aanpak voor het opbouwen van een succesvolle carrière. The 5 Essential People Skills biedt een beproefd plan om assertiviteit te implementeren zonder agressiviteit, zodat u de boodschap duidelijk overbrengt, loyaliteit opbouwt en erkenning en respect bereikt.

In de steeds transparanter wordende zakelijke wereld van vandaag de dag, kan een veeleisende "baas" echt niet meer. Organisaties zijn op zoek naar een nieuw type leider, iemand die anderen kan motiveren. Iemand die essentiële leiderschapsprincipes als van nature met zich meedraagt zoals aanpassingsvermogen, betrouwbaarheid, en de mogelijkheid om macht te verdelen. Leadership Mastery biedt advies aan de hand van interviews met leiders afkomstig uit het bedrijfsleven, entertainment, sport- en academische wereld. Zij bieden inzicht in de onschatbare waarde van relatievaardigheden en onthullen de sleutel tot dynamisch leiderschap voor elke soort bedrijfsstructuur

In navolging van Dale Carnegie's klassieker Zo maakt u vrienden en goede relaties, bieden The 5 Essential People Skills en Leadership Mastery krachtige technieken en eenvoudige richtlijnen waarmee u uw professionele en persoonlijke prestaties in de veeleisende zakenwereld een niveau hoger tilt.

The 5 Essential People Skills:
How to Assert Yourself, Listen to Others, and Resolve Conflicts (1-4165-9548-1)

Leadership Mastery:
How to Challenge Yourself and Others to Greatness (1-4165-9549-X)

Van Dale Carnegie Training®
17 November 2009 / Fireside; Simon & Schuster, Inc.
$14.99 / Paperback

Voor meer informatie over
THE 5 ESSENTIAL PEOPLE SKILLS, LEADERSHIP MASTERY
en DALE CARNEGIE TRAINING®
ga dan naar www.simonandschuster.com of www.dalecarnegie.com
 

 

Terug

 
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com