Afdrukken  

Wegwijzers

Dale Carnegie Training biedt u graag onderstaande Wegwijzers aan. Deze Wegwijzers staan boordevol tips om nog effectiever te werken. Download uw exemplaar vandaag nog!  

 

PDF_IconDale Carnegie's Succesgeheimen

Dale Carnegie's Hoe maak je vrienden en goed relaties is een van de meest belangrijke boeken op zakelijk gebied van de twintigste eeuw. Download gratis de Dale Carnegie principes en ervaar het zelf! Deze principes worden ook gebruikt tijdens onze trainingen en consults voor professionels en organisaties van elk formaat en ieder kaliber. Over de hele wereld.


PDF_IconEffectief presenteren: Wegwijzer Effectiever spreken

Download gratis uw exemplaar van Effectiever spreken deel 1; Spreken voor publiek, een snelle methode! Dit boekje geeft tips en bevat succesverhalen die Dale Carnegie tijdens zijn lange carrière heeft opgedaan. Leer hoe ook u effectiever kunt spreken! 


PDF_IconEffectief verkopen: Wegwijzer Klantbezwaren overwinnen

Het effectief overwinnen van klantbezwaren vereist goede luistervaardigheden en een positieve reactie op zorgen van de klant. Klantbezwaren zijn niet altijd rationeel; deze kunnen ook emotioneel zijn. Leer goed om te gaan met emoties en neem obstakels weg die de verkoop hinderen. Zo bouwt u aan langdurige zakenrelaties.


PDF_IconWegwijzer Uitstekende klantenservice

Dale Carnegie's tips voor een uitstekende klantenservice is nu helemaal gratis. Leer hoe u de principes uit Dale Carnegie's bestseller Hoe maak je vrienden en goede relaties in de praktijk kunt brengen op de afdeling klantenservice en til deze naar een hoger niveau!

PDF_IconWegwijzer Coachend leiderschap

Help uw medewerkers om beter te presenteren: WEES HUN COACH! Leidinggevenden moeten in staat zijn hun team te motiveren. Coaching is hierbij het sleutelwoord. Als uw medewerkers beter presteren, behaalt uw organisatie ook betere resultaten!


PDF_IconWegwijzer Conflictbeheersing

Interne conflicten kunnen van grote invloed zijn op het moreel, maar ook op de resultaten van uw organisatie. Een goede conflictbeheersing is een uitdaging en van groot belang in het zakelijk leven. De Wegwijzer Interne conflictbeheersing van Dale Carnegie Training biedt een praktische aanpak om conflicten op het werk onder controle te houden. Door een verandering van houding en gedrag zal het aantal conflicten sterk afnemen.


PDF_IconASTD Studie: Succesvol betrokkenheid creëren

Organisaties met een hoge medewerkersbetrokkenheid doen het 40%-200% beter dan de concurrentie. Voor het succesvol creëren van betrokkenheid moeten zaken die goede medewerkers belemmeren worden weggenomen. Het artikel Human Potential Untangled bekijkt de verschillende obstakels en biedt oplossingen voor u en uw team. Zo bouwt u aan een basis voor succes! Lees meer over een systeem dat het beste in mensen naar boven haalt.


PDF_IconASTD Studie: Medewerkersbetrokkenheid

Download deze gratis studie over de invloed van training en opleidingen op medewerkersbetrokkenheid. Deze studie van het ASTD is gesponsord door Dale Carnegie.

 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com