Afdrukken  

DALE CARNEGIE TRAINING UPGRADES: "Succesgeheimen" SMARTPHONE applicatie

12 november, 2010 17:35
 

Marktleider in zakelijke trainingen brengt traditionele waarden en ideeën naar digitale wereld

 
NEW YORK, NY (November 12, 2010) - Dale Carnegie Training®, de internationale marktleider op het gebied van performance-based trainingen en oplossingen, kondigt vandaag de upgrade aan van de uiterst succesvolle smartphone app "Secrets to Success" (http://www.dalecarnegie.com/app/). Deze app, via iTunes te downloaden voor de iPhone, iPad en iTouch (99 cent), heeft al enorme resultaten geboekt, en stond in minder dan 1 week na release ao bovenaan in de lijst met de meest populaire, zakelijke iTunes-applicaties. Apple-klanten de applicatie al hadden gekocht, ontvangen de upgrade gratis.
 
De informatieve applicatie biedt de basisprincipes voor menselijke relaties, eenvoudig te volgen tips en technieken en dagelijkse "boosts voor zelfvertrouwen" die normaal gesproken voorbehouden zijn aan de wereld van Dale Carnegie Training's gerenommeerde workshops en trainingen. Nieuwe functies aan de applicatie zijn een geoptimaliseerde weergave op het display en de mogelijkheid om app-content via social media-netwerken als Facebook en Twitter te delen. Gebruikers kunnen zich nu ook aanmelden voor een gratis training van Dale Carnegie, in elk land waar deze training wordt gegeven. Met één druk op dek knop vind je het dichtstbijzijnde DCT-kantoor.
 
 
 
De functies die via de downloadbare app beschikbaar zijn, zijn onder meer:
 
De mogelijkheid voor een "gratis" Dale Carnegie Course-sessie in te schrijven;
App-content te delen via social media-netwerken;
De mogelijkheid eenvoudig naar een plaatselijk kantoor van DCT te vinden;
Waardevolle tips voor betrokkenheid van teamleden, leiderschapsontwikkeling, effectief verkopen, klantenservice, effectief presenteren, procesverbetering en nog veel meer!
Uw dagelijkse dosis zelfvertrouwen, afkomstig van een van de grootste 'thought leaders' uit de geschiedenis;
Video met demo's van Secrets to Succes
 
 
 
Over Dale Carnegie Training
Dale Carnegie werkt met middelgrote en grote ondernemingen en organisaties om meetbare bedrijfsresultaten te produceren door de prestaties van medewerkers te verbeteren. De nadruk ligt op leiderschap, verkoop, betrokkenheid van teamleden, klantenservice, het geven van presentaties, procesverbetering en andere essentiële managementvaardigheden. De onderneming werd onlangs door The Wall Street Journal aangemerkt als een van de top 25 best presterende franchises. De Dale Carnegie Training-programma's zijn beschikbaar in de gehele Verenigde Staten, in meer dan 25 talen in in meer dan 80 landen. Dale Carnegie kan 400 van de Fortune 500-bedrijven tot zijn klantenkring rekenen. Ongeveer acht miljoen mensen hebben al een training bij Dale Carnegie Training gevolgd.
 
Corporate specialisten van Dale Carnegie werken met individuen, groepen en organisaties om oplossingen te ontwerpen die het potentieel van uw medewerkers ten volle benutten, zodat uw organisatie de volgende stap in prestaties bereikt. Dale Carnegie Training biedt openbare cursussen, seminars en workshops, en in-house trainingen op maat, corporate assessments, onlineversterking en een-op-een coaching. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dalecarnegie.com.
 
 
 
 
 
 

Terug

 
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com