Afdrukken  

DALE CARNEGIE TRAINING IPHONE APP SCHIET NAAR NUMMER 1 IN EERSTE WEEK

3 maart, 2010 17:02
Marktleider in zakelijke trainingen brengt traditionele waarden en ideeën naar digitale wereld

NEW YORK, NY (March 3, 2010) - In minder dan 1 week na publicatie, staat Dale Carnegie Training's "Secret's to Success" iPhone App al bovenaan in de lijst met de meest populaire, zakelijke iTunes applicaties. Te downloaden via de Apple store en via de Dale Carnegie-website (http://www.dalecarnegie.com/app/). De informatieve, nieuwe applicatie biedt de basisprincipes voor menselijke relaties, eenvoudig te volgen tips en technieken en dagelijkse "boosts voor zelfvertrouwen" die normaal gesproken voorbehouden zijn aan de wereld van Dale Carnegie Training's gerenommeerde workshops en trainingen. Wie de applicatie downloadt krijgt toegang tot Dale Carnegie's Secret's to Success en dat slechts voor 99 dollarcent. De app houdt u professioneel scherp en laat u - privé als zakelijk - stoppen met piekeren en beginnen te leven.

"Zie het als een Dale Carnegie-coach die je altijd bij de hand hebt," zegt Peter Handal, chairman, president en CEO of Dale Carnegie Training. "In deze lastige economische tijd, waarin mensen elk beetje hulp nodig hebben om eruit te springen en hun werkplek veilig te stellen, ontdekten wij het ultieme moment om de richtlijnen van Dale Carnegie nog eenvoudiger en toegankelijker aan te bieden."

De functies die via de downloadbare app beschikbaar zijn, zijn onder meer:
  • Waardevolle tips voor betrokkenheid van teamleden, leiderschapsontwikkeling, effectief verkopen, klantenservice, effectief presenteren, procesverbetering en nog veel meer!
  • Uw dagelijkse dosis zelfvertrouwen, afkomstig van een van de grootste 'thought leaders' uit de geschiedenis
  • Video met demo's van Secrets to Succes
 

Terug

 
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com