Afdrukken  

Geschiedenis

Dale Carnegie Training is in 1912 opgericht met aan de basis het geloof van één man in de kracht van zelfverbetering. Tegenwoordig leveren we trainingen op basis van prestaties vanuit kantoren wereldwijd.
Onze focus is om mensen binnen bedrijven en organisaties te helpen hun kwaliteiten en prestaties te verbeteren, zodat ze positieve, stabiele en winstgevende resultaten kunnen realiseren.
 
1888                                                                                                                                                                          Dale Carnegie wordt geboren in Missouri, Verenigde Staten. Hij volgt zijn opleiding aan het Warrensburg State Teachers College. Als verkoper en beginnend acteur vertrekt hij naar New York, waar hij begint met het geven van communicatietrainingen aan volwassenen.
1912
De wereldberoemde Dale Carnegie Course gaat van start.
 
1930
Dale Carnegie verwerft binnen de gehele Verenigde Staten vergunningen.
 
1936
Dale Carnegie schrijft zijn nu alom bekende boek How to Win Friends and Influence People [Zo maak je vrienden en goede relaties]. Het boek zorgt voor een snelle verspreiding van zijn kernwaarden binnen de Verenigde Staten. In deze periode ontwikkelt Carnegie ook zijn eerste sales training.
 
1954
In 1954 brengt Dale Carnegie zijn gedachtegoed onder in de organisatie Dale Carnegie & Associates, Inc. Hij overlijdt kort daarna in 1955. De organisatie wacht nu de taak om zijn ideeën en principes in de komende decennia te verspreiden.
 
De jaren '50
In de jaren '50 vindt ook internationale uitbreiding plaats naar Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië. Tijdens deze periode krijgt de basis van de huidige Dale Carnegie Training steeds meer vorm.
 
1967
De behoeften van organisaties veranderen en Dale Carnegie & Associates Inc speelt hier handig op in. Zo worden de eerste Leiderschaptrainingen van Dale Carnegie Training opgezet. Deze trainingen groeien uiteindelijk uit tot Dale Carnegie’s belangrijkste trainingsprogramma: Leiderschapstraining voor Managers.
 
1972
Dale Carnegie Training begint met het wereldwijd aanbieden zakelijke oplossingen. Dankzij deze uitbreiding van onze organisatie en de omvangrijke ervaring van het corporate solutions team, kunnen trainingen en seminars worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.
 
1975
De trainingen en seminars van Dale Carnegie Training worden geaccrediteerd door de Continuing Education Council [Raad voor Permanente Educatie]. Dit was de voorloper van de raad Accrediting Council for Continuing Education and Training [Accreditatieraad voor Permanente Educatie en Training].
 
1985
Dale Carnegie’s Strategic Presentations Workshop (nu bekend als de High Impact Presentations) wordt ontwikkeld. Deze training ontstaat uit een behoefte in de markt voor professioneel ontworpen, intensieve presentatietrainingen.
 
1992
Dale Carnegie Training begint met het wereldwijd aanbieden zakelijke oplossingen. Dankzij deze uitbreiding van onze organisatie en de omvangrijke ervaring van het corporate solutions team, kunnen trainingen en seminars worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.
 
2001
Alle lokaal gevestigde organisaties van Dale Carnegie Training worden goedgekeurd door GSA, zodat trainingen en producten kunnen worden aangeboden aan federale overheidsorganen.
 
Vandaag
Met een meer dan 7 miljoen afgestudeerden, stelt Dale Carnegie haar diensten wereldwijd beschikbaar aan het bedrijfsleven. Op dit moment zijn er meer dan 2.700 professionele trainers die Dale Carnegie aanbieden, in 80 landen en in 25 talen.
 
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com