Afdrukken  
about_us_470.300
Dale Carnegie Training is in 1912 opgericht met aan de basis het geloof van één man in de kracht van zelfverbetering. Tegenwoordig leveren we trainingen op basis van prestaties vanuit kantoren wereldwijd. Onze focus is om mensen binnen bedrijven en organisaties te helpen hun kwaliteiten en prestaties te verbeteren, zodat ze positieve, stabiele en winstgevende resultaten kunnen realiseren.
 
De oorspronkelijk door Dale Carnegie opgebouwde schat aan kennis is in bijna honderd jaar voortdurend geactualiseerd, uitgebreid en verfijnd op basis van onze ervaringen in de internationale zakenwereld. De 160 locaties van Dale Carnegie wereldwijd verlenen hun trainings- en adviesdiensten aan ondernemingen van elke omvang en in elk bedrijfssegment. Dit levert extra kennis en betere prestaties op. Het resultaat van deze collectieve, internationale ervaring is een groeiende bron van zakelijk inzicht waar onze klanten op vertrouwen om zo hun bedrijfsresultaten verbeteren.
Het hoofdkantoor van Dale Carnegie bevindt zich in Hauppauge, New York en er zijn vestigingen in zo’n 80 landen. Meer dan 3.000 gediplomeerde trainers en consultants leveren Dale Carnegie-programma’s in tientallen talen. Dale Carnegie zet zich ervoor in om het bedrijfsleven wereldwijd van dienst te zijn. Momenteel hebben al ongeveer 8 miljoen mensen een Dale Carnegie training afgerond.
Bij Dale Carnegie ligt de nadruk op praktische richtlijnen en processen. Daarom zijn onze trainingen zo opgezet dat mensen kennis, vaardigheden en werkmethoden aanleren en opbouwen die voor hun organisaties van nut zijn. Door beproefde oplossingen te koppelen aan reële problemen staat Dale Carnegie er wereldwijd om bekend het beste uit mensen naar boven te halen.
 

Dale Carnegie Training & Samenwerkingsverbanden

Als onderdeel van onze ISO 9000:2001-certificering en in het kader van ons streven naar continue kwaliteitsverbetering meten wij voortdurend de effectiviteit van onze oplossingen. In een doorlopend internationaal onderzoek naar klanttevredenheid, meldt 99 procent van de deelnemers aan Dale Carnegie Training dat zij tevreden zijn over de training die ze hebben gevolgd.

 

 

 

 


 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2018 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com