Afdrukken  

5 Tips om fouten los te laten

Team Member Engagement
 
De legendarische basketballcoach John Wooden heeft ooit gezegd: "Het is niet rampzalig om te falen, jezelf niet kunnen veranderen kan dat wel zijn." Iedereen maakt fouten waardoor zaken kunnen mislukken. Het gaat erom hoe je verder gaat na een gemaakte fout. Hier leest u 5 manieren om uw fouten los te laten en de blik op een succesvolle toekomst te richten.
 
 
1.) Veeg het weg
Niemand is perfect. Iedereen maakt wel eens een fout. Spendeer geen tijd aan je zorgen maken over de fout, roei met de riemen de je hebt en focus op wat je aan het doen bent.
 
2.) Doe niet moeilijk over kleinigheden
Vergeet de futiliteiten. Als je de kleinere fouten loslaat, ben je meer gericht op de grotere fouten en kun je die ondervangen voordat ze echt plaatsvinden.
 
3.) Maak je niet druk over het verleden
Schud je fouten van je af en ga verder. Vergeet wat er is gebeurd, hoe dom of gênant het ook is. Wanneer je het verleden loslaat, kun je je beter op je huidige taak richten.
 
4.) Profiteer van je fouten
Ok, je hebt een fout gemaakt. Probeer erachter te komen waarom, leer ervan en ga dan verder. Zelfs als maar een mentale aantekening maakt van je fout, weet je dat je volgende keer voorzichtiger moet zijn als zich eenzelfde situatie voordoet.
 
5.) Rust uit voordat je moe wordt
Heel vaak maak je domme fouten alleen maar omdat je moe bent. Zorg dat je genoeg slaapt.
 
 

Terug

 
 

Training location: Entrada 131, Amstel Business Park - 1114 AA, Amsterdam-Duivendrech, NL
P:+32 478 20 34 84 and +31 6 31 25 62 26

Volg ons op

 
© 2017 Dale Carnegie & Associates, Inc.. Alle rechten voorbehouden.
Websiteontwerp en ontwikkeling door Americaneagle.com